Marko Marin is een dure vogel

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 98 reacties
Marko Marin is een dure vogel
Foto: © photonews

Eerlijk? Wij schrokken ons een hoedje wanneer bekend raakte dat Anderlecht Marko Marin aantrok. Marko Marin? Dé Marko Marin van Die Mannshaft en Chelsea? Of heeft hij nog een broer? Het schoot allemaal door ons hoofd.

Kwaliteit(hopelijk voor paarswit) én een naam, het kost natuurlijk wel wat geld. Anderlecht moet serieus wat op tafel leggen wil het Matchbox ook na dit seizoen nog in het paars en wit zien voetballen. Het Laatste Nieuws weet dat Marko Marin zes miljoen euro moet kosten.

Voorzitter Vanden Stock gaf al aan dat Anderlecht er alles aan zal doen om Marin te houden. Als hij schittert in Brussel, natuurlijk. Die zes miljoen is niet onoverkomelijk voor de jongens uit de hoofdstad, dat bewezen ze bij de transfers van Steven Defour en Aleksandar Mitrovic al.

Zes miljoen aankoop, twee miljoen loon

Misschien wel hét grootste struikelblok is het loon van de Duitser. Chelsea, weet u wel. Voor deze uitleenbeurt van vijf maanden moet Anderlecht enkel het loon betalen. Dat komt neer op een slordige één miljoen euro. Per seizoen kost Marin dus meer dan twee miljoen. Duur vogeltje, hopelijk zingt het niet vals.

Wat is de beste transfer?

25%
75%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties