Interesse in Tielemans en Mitrovic groeit met de dag

Interesse in Tielemans en Mitrovic groeit met de dag
Foto: © Photonews

Zelf zijn ze duidelijk: zowel Youri Tielemans als Aleksandar Mitrovic willen eerst en vooral vol voor de titel gaan in de Jupiler Pro League. Daarna? Dat is koffiedik kijken. De geïnteresseerde clubs blijven alvast toestromen.

Benfica heeft nogmaals de interesse in Mitrovic weten te bevestigen. Ze zouden tot 15 miljoen euro willen betalen, al zou paars-wit een deel van die som moeten doorstorten aan Partizan Belgrado, dat een percentage op doorverkoop heeft bedongen vorig jaar bij de transfer van Mitrogoal naar het Astridpark.

Maar Benfica is voor Mitrovic niet de enige geïnteresseerde club: ook vanuit Engeland (Newcastle) was er onder andere al interesse. "Wie droomt niet van Spanje, Duitsland of Engeland", aldus Mitrovic.

Italiaanse interesse voor Tielemans

Ondertussen staan de clubs ook voor Tielemans in het rijtje. Zo is er nu ook interesse vanuit Italië, waar Udinese een bod aan het voorbereiden is op het goudhaantje van het Belgisch voetbal.

Aan inkomende zijde wilde Anderlecht dan weer shoppen in Palermo, maar Accursio Bentivegna lijkt alsnog te gaan verlengen bij de Siciliaanse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties