Vazquez wil Anderlecht tweede trauma bezorgen: "Zoals Refaelov in de bekerfinale"

Vazquez wil Anderlecht tweede trauma bezorgen: "Zoals Refaelov in de bekerfinale"
Foto: © Photonews

Victor Vazquez heeft de trainingsarbeid opgedreven en voelt daarbij weinig reactie. Het zou dus wel eens kunnen dat de Spanjaard straks onverwacht vroeger zijn rentree maakt bij Club Brugge.

In een interview op de sociale media van de club doet hij ietwat mysterieus over de datum van zijn terugkeer. "Ik voel me alle dagen beter worden. De progressie de afgelopen twee weken was opmerkelijk. De individuele trainingen op het veld met het medisch team verlopen naar wens. De reactie na de inspanningen is verwaarloosbaar", laat hij weten.

"Ik kleef er geen dag of datum op, maar het zou vanaf nu wel eens heel snel kunnen gaan. Ik hunker onvoorstelbaar naar mijn comeback. Ik wil weer helemaal bij de groep horen. Weer aan de groepstraining kunnen deelnemen, om over de wedstrijden nog niet te spreken. Zalig."

De eerste prijs was zoals kleine kinderen die een ijsje hebben gekregen

De honger is dan ook bijzonder groot. "Niets werd de afgelopen vier weken aan het toeval overgelaten om de vooropgestelde revalidatieperiode in de mate van het mogelijke in te korten."

En Vazquez waarschuwt Anderlecht. "Ik droom ervan in de beslissende titelwedstrijd even beslissend te zijn zoals ‘Rafa’ in de slotminuut van de bekerfinale. De eerste prijs die we op zak hebben, heeft de selectie een onbeschrijfelijke boost bezorgd. We zijn net zoals kleine kinderen die een ijsje hebben gekregen. Het is zodanig lekker dat je naar een tweede verlangt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties