"Preud'homme is een pak makkelijker weg te blazen dan Vanhaezebrouck"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
"Preud'homme is een pak makkelijker weg te blazen dan Vanhaezebrouck"
Foto: © Photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Vanden Borre ging nog gaan vissen, hé”

Nadat hij gewisseld werd tegen Charleroi, nam Anthony Vanden Borre plaats tussen de supporters van Charleroi. De rechtsachter van Anderlecht had een vreemd hoedje op, maar Wesley Sonck weet waarom. “Hij ging nog gaan vissen”, grapte de ex-spits in Extra Time.

“De verhuis naar Parking C betekent de dood van Anderlecht”

Jan Mulder is blijkbaar geen grote fan van het nieuwe stadion van Anderlecht dat er in de toekomst moet komen. “De verhuis naar Parking C betekent voor mij de dood van Anderlecht. Althans de geestelijke dood”, aldus de Nederlander in Kroost.

“Om goeie soep te maken heb je de juiste groenten nodig”

Hein Vanhaezebrouck doet het dit seizoen prima met KAA Gent dat is niemand ontgaan. Ook Anderlecht-legende Paul Van Himst niet. “Om goeie soep te maken heb je de juiste groenten nodig”, aldus Van Himst over de puike prestaties van de coach en zijn ploeg.

“Preud’homme is een pak makkelijker weg te blazen dan Vanhaezebrouck”

Eerder deze week maakten we hier op Voetbalkrant.com een vergelijking tussen Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck. Uit de cijfers bleek dat laatstgenoemde Preud’homme wegblaast. Niet moeilijk volgens een lezer: “Preud’homme is dan ook een pak makkelijker weg te blazen”, grapte die.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties