"Zoveel goedkoper dan Vanderhaeghe en ze vragen je nog niet bij KV Oostende..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Zoveel goedkoper dan Vanderhaeghe en ze vragen je nog niet bij KV Oostende..."
Foto: © Photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Je bent 200.000 euro goedkoper dan Vanderhaeghe, maar nog kiezen ze je niet!”

Filip Joos stak in Extra Time even de draak met Bob Peeters, die ook even in beeld zou geweest zijn bij KV Oostende. Maar het Weireldploegsje opteerde voor Yves Vanderhaeghe, die 200.000 euro kostte.

“Ik kan aan de slag bij FC De Kampioenen”

Fred Vanderbiest heeft nog geen nieuwe club voor volgend seizoen, maar mogelijk helpt Balthasar Boma hem uit de nood. “Ik kan aan de slag bij FC De Kampioenen”, grapte Vanderbiest na Lokeren-KV Oostende.

“Allijns? Die moet je vooral geloven…”

Vanderhaeghe moest het na de verliespartij op Standard gaan uitleggen bij de fans. Niet het verlies, wel de geruchten omtrent een overstap naar KVO namen ze hem kwalijk. Vanderhaeghe ontkende zondag nog met klem, maar zette maandag zijn krabbel bij Oostende.

“Yves, wat is de prijs van een garnaal?”

Dat hij ook effectief tekende bij KVO, zat en zit de fans van de Kerels nog steeds hoog. Op de donderdag-training lieten ze van zich horen. “Wat is de prijs van een garnaal” en “hoer van Coucke” kreeg Vanderhaeghe onder andere naar zijn hoofd geslingerd.

“De Allianz Arena: een geweldig stadion… Ook als je niet van worst houdt…”

De Nederlandse commentator Sierd de Vos was deze week opnieuw aardig op dreef tijdens Bayern München-Barcelona. “Je hebt hier keuze uit vijf soorten worsten, bij elk loket. De grillwurst, de bradwurst, de currywurst,… Een geweldig stadion, ook als je niet van worst houdt.”

“De Camargo? Geef ons Thevenage en Moerman!”

De Spitsbroers-grapjes blijven het trouwens goed doen bij de fans van KRC Genk. Een ruildeal tussen Mboyo en De Camargo zagen zij allesbehalve zitten. “Geef ons Thevenage en Moerman!” (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties