Boezemvriend Benteke: "Op het veld een beest, ernaast schattig"

Tom Stroobants
| 6 reacties
Boezemvriend Benteke: "Op het veld een beest, ernaast schattig"
Foto: © Photonews

Christian Benteke speelt zaterdag de FA Cup-finale tegen Arsenal. Zijn boezemvriend bij Villa, Leandro Bacuna, heeft vertrouwen in zijn sterke ploegmaat. Al ziet hij een groot verschil tussen de speler en de mens Benteke.

"Hij zal zaterdag heel belangrijk zijn voor ons," vertelt de Nederlandse flankspeler. "Het draait niet allemaal rond Christian, wel rond het ganse team. Maar als hij de bal kan bijhouden, kunnen wij naar voor trekken en proberen te scoren."

Benteke is de laatste maanden in topvorm en geniet heel wat interesse van topclubs. "We hebben er al eens over gesproken. Hier is hij de grote man, misschien zal dat ergens anders niet meer zo zijn. Hij moet zelf beslissen of hij die stap maakt."

Maar als boezemvrienden en ex-buren kennen beide spelers elkaar ook heel goed. "Op het veld is hij een beest, naast het veld is hij lief en een heel goed persoon. Hij is zelfs een beetje schattig. Mijn vriendin vraagt soms zelfs om zoals hem te zijn, omdat hij zo lief is."

Beide spelers doen veel samen. "Onze kinderen zijn ook ongeveer even oud. Al heb ik Christian nog nooit een pamper zien verversen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties