Ook Rode Duivels reageren op (mogelijk) vertrek Wilmots

bart ver elst
| 11 reacties
Ook Rode Duivels reageren op (mogelijk) vertrek Wilmots
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vertrek van bondscoach Marc Wilmots naar het Duitse Schalke 04 hangt in de lucht. Rode Duivels Kevin Mirallas en Leander Dendoncker en assistent Vital Borkelmans hebben gereageerd op het mogelijke vertrek van Marc Wilmots naar Schalke 04.

Bart Ver Elst in Knokke-Heist

"Wilmots heeft de groep rustig toegesproken over de geruchten. In het voetbal zijn er soms aanbiedingen als je het goed doet. Hopelijk zal hij blijven. We hebben alleszins een leuke periode gehad samen, maar de toekomst zal uitwijzen wat zijn beslissing is", zegt aanvaller Kevin Mirallas.

Ook Vital Borkelmans deed zijn zegje. "Ik denk dat de coach iedereen correct heeft geïnformeerd. Ik ga er verder niet op ingaan. Vooral Wales is nu heel belangrijk. Of ik zal meegaan naar Gelsenkirchen? We zullen wel zien", besluit de assistent-bondscoach met een kwinkslag. 

Leander Dendoncker wou niet te veel kwijt over een mogelijk vertrek van de bondscoach. "Het is niet aan mij om daarover te spreken. Zeker niet aangezien ik er pas bij ben", aldus de Anderlecht-speler. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties