Zo had u Hazard en Bale nog nooit met elkaar vergeleken

De Wit Bram
| 4 reacties
Zo had u Hazard en Bale nog nooit met elkaar vergeleken
Foto: © photonews

Vrijdag staat de belangrijke kwalificatiematch tussen de Rode Duivels en Wales op het programma. In Cardiff zal uitgemaakt worden wie de leidersplaats in de groep grijpt en zo een belangrijke stap zet voor de kwalificatie voor het EK in Frankrijk volgend jaar.

Een match in de match zal Eden Hazard versus Gareth Bale worden. Beide aanvallers zijn de absolute wereldsterren van hun land en Repucom, een bedrijf in de sport- en entertainmentsector, maakte de vergelijking tussen de topspelers op vlak van hun marketingmogelijkheden.

Op vlak van wereldwijde bekendheid troeft de Welshman van Real Madrid onze Rode Duivel alvast af, maar de meeste mensen die onze landgenoot kennen, hebben vertrouwen in hem (77 %) en streven ernaar hetzelfde leven als hem te leiden (66 %). Bij Bale liggen deze percentages lager.

In eigen land is het goudhaantje van Chelsea wel meer bekend dan Bale. Zo is in België Hazard bekend bij 80% van de Belgen, terwijl Bale slechts door zo’n 6 van de 10 inwoners van het Verenigd Koninkrijk gekend is. Beide spelers worden vertrouwd en naar opgekeken in eigen land.

Krijg je niet genoeg van deze vergelijking? Via deze link vind je alle cijfers terug:

http://www.slideshare.net/Repucom_France/infographic-repucom-eden-hazard-vs-gareth-bale

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties