Mouscron-Péruwelz komt in buitenlandse handen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Mouscron-Péruwelz komt in buitenlandse handen
Foto: © photonews

Eerstdaags wordt de overname van Royal Mouscron Péruwelz eindelijk afgerond. Jean-Luc Gripond en Teni Yerima zijn dan toch de mannen die aan het roer komen op Le Canonnier. Het verschil van enkele maanden geleden? Ze hebben een mandaat van Chelsea op zak!

Door Edgar Makanga

Het was al langer duidelijk dat Chelsea van plan is om te investeren in Royal Mouscron Péruwelz. Al lijkt de samenwerking tussen beide clubs een pak verder te gaan dan aanvankelijk gedacht.

Jean-Luc Gripons en Teni Yerima werden enkele maanden geleden al eens in verband gebracht met een overname van de club. Vooral laatstgenoemde kreeg een pak weerstand. De Kameroense makelaar werd namelijk al beschuldigd van corruptie.

Edward Van Daele bevestigde ondertussen aan onze redactie dat de laatste details momenteel worden afgerond. "En ik heb alle vertrouwen in Yerima", aldus de voorzitter van les Hurlus.

Zijn functie binnen RMP zit er met de overname ook wellicht gewoon op. "Ik heb niets meer te bewijzen in het voetbal. Ik wil gerust nog samenwerken met de nieuwe mensen, maar ik zal er niet om smeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties