Fauré blijft niet bij Charleroi: "Ze hebben hun woord niet gehouden"

Fauré blijft niet bij Charleroi: "Ze hebben hun woord niet gehouden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi heeft geen nieuw contract aangeboden aan Cédric Fauré, al wilde die maar wat graag zijn carrière afsluiten op Mambourg. De 36-jarige aanvaller is erg openhartig in gesprek met onze redactie.

Door Jordan Horwood

Na het prachtseizoen van Charleroi en Cédric Fauré zien we nu toch een barstje in de hoerastemming op Charleroi. "Ik heb veel gepraat met de club, maar geen daden gezien", aldus de spits.

"Ik had niet gedacht dat het op Charleroi ook zo zou gaan, maar uiteindelijk hebben ze hetzelfde gedaan wat ze overal doen. Hun vreemde excuses om nog niet meteen te praten begonnen met ongerust te maken."

Gebrek aan respect

"Enkel ik heb mijn woord gehouden. Dat is een gebrek aan respect voor de mens, eerder dan voor de voetballer", is Fauré behoorlijk giftig op het bestuur van de Carolo's.

"Ik wilde hier nochtans mijn carrière afsluiten. De staf wilde me houden en ik had hier na mijn actieve carrière misschien in een andere rol kunnen blijven. Nu valt alles in het water ... De coach kan nochtans op me rekenen, zowel op als naast het veld."

Waar de toekomst van Fauré dan wel ligt? Dat komt u morgen te weten op onze site. Blijf het dus volgen, want er zijn Vlaamse clubs (onder andere Mechelen) die azen op de 36-jarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties