De Sutter weg bij Club Brugge? "Hij zegt niet 'neen' tegen voorstel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
De Sutter weg bij Club Brugge? "Hij zegt niet 'neen' tegen voorstel"
Foto: © Photonews

Volgens de laatste geruchten zou Tom De Sutter in de belangstelling van enkele Turkse clubs staan. Bovendien zou Club Brugge niet weigerachtig staan tegenover een vertrek van de spits. "Maar dat is absoluut niet het geval", zo benadrukt algemeen manager Vincent Mannaert.

“Ik heb het moeilijk met de berichtgeving dat we niet weigerachtig staan tegenover een vertrek van Tom De Sutter. Dat is absoluut niet het geval”, aldus Mannaert in een gesprek met Sporza.

Als het van De Sutter zelf afhangt, dan kan een vertrek blijkbaar wél. “Tom heeft wel zelf aangegeven dat hij niet 'neen' zegt tegen een mooi voorstel uit het buitenland, maar dat is er voorlopig nog niet gekomen.”

Nog vertrekkers?

En zullen er verder nog vertrekkers zijn bij blauw-zwart? “De transferperiode duurt nog heel lang. 1 september is nog veraf en er kan nog veel veranderen.”

“Het is nog te vroeg om te zeggen dat de kern dan identiek zal zijn aan die waarmee we woensdag de eerste trainingen aanvatten. De interesse voor onze spelers kan altijd nog komen", besluit Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties