Mathijssen: "Ik heb het gevoel dat ik nog de strengste ben"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Mathijssen: "Ik heb het gevoel dat ik nog de strengste ben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks een 0 op 9 is er van enige benauwenis geen sprake aan Den Dreef. Het gevoel bij OH Leuven zit opperbest om zondag tegen Charleroi de nul van de tabellen te vegen.

Door Diederik Geypen

Nochtans was de ontgoocheling nadat OHL een voorsprong weggaf tegen Westerlo groot bij Jacky Mathijssen. "De groep heeft de opmerkingen positief opgenomen. Dat geeft me een goed gevoel. Er is deze week nog beter gewerkt dan anders."

Ook de tegenstrevers die de Leuvenaars reeds ontmoetten, spraken hun lof uit over het geleverde spel. "Dat wil toch iets zeggen als de coach van de tegenpartij complimenten geeft. Ik heb het gevoel dat ik nog de strengste ben. Dat is natuurlijk mijn taak."

Ben ik daarin softer geworden of niet?

De context waarin Mathijssen dit seizoen werkt is anders dan in de Proximus League. Met de geslonken zeggenschap is hij nu naar eigen zeggen niet bezig. "Ben ik daarin softer geworden? Dat weet ik niet. Ik probeer nu vooral zondagavond die match te winnen."

"De confrontatie met een ploeg die vorig seizoen nog PO1 speelde, is voor ons geen nadeel. Charleroi is de ideale opponent om ons te smijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties