Hasi wil zondag experimenteren met Ezekiel

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 21 reacties
Hasi wil zondag experimenteren met Ezekiel
Foto: © photonews

RSC Anderlecht liet gisteren na een fysieke slag tegen AS Monaco de zege nog uit handen glippen (1-1). Zondag wacht alweer een moeilijke wedstrijd tegen Charleroi. Twee dagen voor de verplaatsing naar Mambourg zit coach Besnik Hasi nog met enkele twijfels.

Johan Walckiers in Anderlecht

Kara Mbodj, die gisteren verstek gaf met een dijblessure, is heel twijfelachtig. "Als we Europees geen risico met hem namen, zullen we dat in de competitie ook niet doen", gaf Hasi vrijdag op zijn persbabbel mee.

Steven Defour kreeg tegen Monaco een tik op de kuit. Die is nu opgesteven en dus wacht paars-wit af wat de komende twee dagen brengen. Normaal mag zijn aantreden in het Stade du Pays niet in het gedrang komen.

Hij speelde heel zijn leven centraal, ik weet niet of hij dat kan

Voorts blijft Idrissa Sylla (rug) out en zal Matias Suarez - die nog geen drie duels na elkaar aankan - op de bank starten tegen Charleroi. Wellicht neemt Imoh Ezekiel de plek van de Argentijn in.

"Ik zou hem graag eens op de flank zien spelen, in de rol van Suarez", zei Hasi daarover. "Maar hij heeft heel zijn leven centraal gespeeld. Ik weet dus niet of hij dat kan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties