Moet Preud'homme vrezen voor zijn job?

Moet Preud'homme vrezen voor zijn job?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

4 keer op 12 wedstrijden werd er dit seizoen al gewonnen door Club Brugge. De pandoering in Napels was slechts een extra pijnlijk momentje na eerdere slechte prestaties. Preud'homme roteert er op los en komt stilaan onder vuur. Wat nu?

Door Hermès Van Damme

Eerlijk is eerlijk: wij hadden in onze poll Club Brugge voor de start van het seizoen op een gezet. Dit jaar zou het - met deze kern - wel eens echt hét moment moeten zijn. Na meer dan 10 jaar mag het ook wel eens ...

Michel Preud'homme heeft de ervaring om dat mogelijk te maken. Bij elke ploeg waar hij de coach is, pakt hij ook prijzen. Denk maar aan de Beker van België met Gent, de Beker van Nederland met Twente, ... En dus is MPH dé aangewezen persoon om ook Jan Breydel te doen daveren.

Een titel is nu echt nodig ...

Vorig jaar was hij dicht bij de titel en pakte hij alvast de Beker met blauw-zwart, maar in de competitie liep het weer nipt mis. En dus staat er druk op alles en iedereen in Brugge. Een slechte competitiestart was dan ook uit den boze.

3 zeges, maar ook al 3 nederlagen. Het is te weinig voor een titelkandidaat. Het lukte zelfs niet om te winnen van ploegen als Moeskroen, op papier een hapklare brok.

En dus gaan er stemmen op: moet Preud'homme vrezen voor zijn job? Natuurlijk (nog) niet, maar een titel is dit jaar nodig. Dat maakt alles in Jan Breydel duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties