Heroïsch gelijkspel AA Gent, dus doet men een fantastische geste

Heroïsch gelijkspel AA Gent, dus doet men een fantastische geste
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een Gentse zege kwam er niet van woensdag in de Ghelamco Arena, maar de manier waarop de 1-1 tot stand kwam gaf de burger wel moed. En daarom besloot UNIBET een fantastische geste te doen.

Voor de wedstrijd had Unibet een prijzenpot van 10.000 euro voorzien om het debuut van landskampioen AA Gent in de verf te zetten. Iedere Belgische klant die minstens €5 inzette op winst van de Buffalo’s kreeg een deel van die som indien de voorspelling uitkwam. Hoe meer klanten inzetten, hoe kleiner de winst per klant dus werd. Steunde weddend België de landskampioen of niet?

Uiteindelijk kreeg AA Gent na een heus spektakelstuk niet helemaal waar het recht op had.  Dat is ook Unibet niet ontgaan en daarom werd beslist de som van 10.000 euro alsnog te verdelen onder de spelers die in Gent geloofden. 650 Belgen die voor de promotie hadden ingeschreven zien nu hun vertrouwen beloond met een bedrag op hun rekening van ongeveer €16.

Unibet is in België marktleider op het vlak van online sportweddenschappen en casinospelen. Het is nu drie jaar officiële partner van de Jupiler Pro League en sponsor van Racing Genk en KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties