Owusu krijgt soms kritiek van Antwerpfans: "Vroeger maakte me dat ongelukkig"

Dirk Pieters
| 22 reacties
Owusu krijgt soms kritiek van Antwerpfans: "Vroeger maakte me dat ongelukkig"
Foto: © Photonews

Antwerp begint dit weekend als leider aan speeldag twaalf. De Great Old trekt naar Deinze en rekent daarbij opnieuw op William Owusu. Wij strikten de speler voor een interview.

Door Dirk Pieters

De aanvaller kende een moeilijke start dit seizoen, maar het is duidelijk dat coach David Gevaert op de aanvaller blijft rekenen. Afgelopen weekend begon de centrale spits als rechtsbuiten en hij deed dat niet onaardig. "Ik speelde vroeger al eens op die positie, maar het blijft natuurlijk wel wennen plots weer op die plaats te moeten spelen", aldus de aanvaller tegen Voetbalkrant.com.

De trainer was tevreden over de wedstrijd van Owusu, maar dat zijn de supporters niet altijd als het over de aanvaller gaat. "Vroeger maakte me dat echt ongelukkig, maar ik probeerde altijd mijn best te doen voor de club." 

Ik blijf met mijn hoofd omhoog lopen -

"Het is raar dat niet iedereen dat weet te appreciëren. Nu kan ik er al veel beter mee om. Het is duidelijk dat het maar om een bepaalde groep gaat en ik blijf met mijn hoofd omhoog lopen en mijn uiterste best doen."

De resultaten zijn momenteel uitstekend en dat beseft ook Owusu. "We horen bij de titelkandidaten als je onze kern bekijkt, maar bij voetbal moet echt alles meezitten om de titel pakken. Er nog heel wat clubs met veel kwaliteiten, dus het zal een moeilijk en zwaar seizoen worden."

Nu zaterdag wacht Deinze en dat is al meteen een zware dobber. "Ze hebben een goede ploeg en een coach (Dennis Van Wijk)  dat tweede klasse door en door kent. Hij heeft ook een verleden op de Bosuil en dan wil je natuurlijk altijd iets bewijzen, maar we moeten voluit voor de drie punten gaan."  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties