Westerlo-certitude over de interesse van Standard, zijn aflopend contract en het behoud

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Westerlo-certitude over de interesse van Standard, zijn aflopend contract en het behoud
Foto: © photonews

Volgende zomer is Jens Cools (25) einde contract bij KVC Westerlo en dus komen verschillende clubs aankloppen bij de titularis. Ook Standard liet al een oogje vallen op de Kempenaar.

"Ik heb er nog niets over vernomen", reageert Cools op de vermeende interesse van de Rouches. "Het klopt natuurlijk dat ik einde contract ben. Ik hoop dat ik Westerlo en andere teams met mijn constante prestaties heb kunnen overtuigen van mijn plek in eerste klasse."

De middenvelder beseft dat werkzekerheid naar volgend seizoen toe op zich zal laten wachten. "Ik focus me nu op het behoud met Westerlo, maar ik vrees dat we lang gaan moeten strijden om onze plaats te verzilveren."

Ik vrees dat we lang gaan moeten strijden om onze plaats te verzilveren

En stel dat de Luikse belangstelling de komende maanden toch concreet wordt, staat Cools - die ook Anderlecht-fan is - open voor de interesse.

"Ik ben van kleins af aan veel naar Anderlecht gaan kijken, maar dat mag een mogelijke transfer naar een andere ploeg niet in de weg staan. Het hedendaagse voetbal is zo geëvolueerd dat je bij elke club wel een toekomst kan zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties