Wow: deze wereldtoppers komen allemaal vrij in 2016

Wow: deze wereldtoppers komen allemaal vrij in 2016
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We naderen het einde van het kalenderjaar, dus kunnen we ook al even vooruitblikken naar 2016. En dat is het jaar waarin een aantal absolute wereldtoppers vrijkomen bij hun club en dus overal heen kunnen. De grootste namen op een rijtje.

  1. Zlatan Ibrahimovic heeft vooralsnog geen contractverlenging getekend en lijkt dat ook niet te zullen gaan doen bij PSG. Zowat de hele voetbalwereld wil hem wel in zijn team, al weet de Zweed zelf nog niet wat hij gaat doen.
     
  2. John Terry moet mogelijk weg bij Chelsea. Benieuwd of hij nog in de plannen zou kunnen passen van een nieuwe coach bij Chelsea die volgend jaar zou komen.
     
  3. Hetzelfde geldt voor Branislav Ivanovic, die andere belangrijke speler van Chelsea. Al zou hij misschien wel een nieuwe kans kunnen krijgen onder een nieuwe coach (Hiddink en/of zijn opvolger).
     
  4. Wat gaat er komende zomer gebeuren met Victor Valdes? Het lijkt dé vraag van 2016 te gaan worden. Hij kan naar verschillende ploegen, maar wie zal hem uiteindelijk uit zijn lijden verlossen?
     
  5. Sofiane Feghouli was de voorbije maanden - voor zijn blessure aan de enkel - erg belangrijk voor Valencia. Toch tekende hij er nog geen nieuw contract. Hij zou wel eens een hot transfertopic kunnen worden de komende maanden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties