Speelde Meunier zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge? De Luxemburger geeft het antwoord

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Speelde Meunier zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge? De Luxemburger geeft het antwoord
Foto: © Photonews

Heeft Thomas Meunier op het veld van KV Kortrijk zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge gespeeld? Er is (concrete) interesse voor de Luxemburger. Maar zelf houdt hij vooralsnog de boot af.

Thomas Meunier stond in het tussenseizoen dichtbij een transfer naar de Bundesliga. Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, VfL Wolfsburg,... hengelden naar zijn diensten, maar een blessure strooide roet in het eten. 

Duitsland volgt nog steeds de evolutie van de Luxemburger, maar dezer dagen is vooral Internazionale concreet. Meer zelfs: het plan van de Italianen is veranderd. Inter hoopt Meunier in januari al naar Italië te halen.

Meunier zelf staat echter minder te springen voor een overstap. "Vergeet het maar", was zijn reactie kort en krachtig toen we even een ballonnetje oplieten na de laatste wedstrijd van 2015.

En we mogen de flankverdediger geloven. Meunier ging na de overwinning bij KV Kortrijk het publiek groeten, maar van afscheid nemen was geen sprake. 

Internazionale? Vergeet het maar

Thomas Meunier

Maar dat is niet alles. Ook Marc Wilmots speelt een rol in het verhaal. De oefenmeester van de Rode Duivel liet optekenen dat hij van alle Rode Duivels een basisplaats verwacht. En Meunier heeft één doel dit seizoen: geen transfer, maar het EK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties