Reactie Bob Peeters na "Als dat het doelpunt van het jaar niet is ...": "Zelden zo'n spurt getrokken"

Bob Peeters na "Als dat het doelpunt van het jaar niet is ...": "Zelden zo'n spurt getrokken"
Foto: © photonews

Bob Peeters was dolgelukkig, toen Julien Vercauteren in minuut 88 de winnende treffer aantekende. "Ik wilde hem na de 0-1 al brengen, maar besloot wat langer te wachten na de gelijkmaker. De ontlading was natuurlijk groot", aldus de oefenmeester van Westerlo.

"Na een moeilijk begin hebben we de match gecontroleerd en bij momenten gedomineerd. Het was soms alle zeilen bijzetten, maar we hadden in de eerste helft wel de beste kansen. De 0-1 was een domper, maar ik zag een Westerlo dat alles deed om wedstrijden te winnen."

"We zijn er nog lang niet, maar ik wil mijn spelers wel feliciteren. We mogen nu zeker geen procentje minder hard werken, integendeel: er moet nog tien procent bij. Maar als we nuchter zijn, moeten we vaststellen dat we wel op de goede weg zijn", aldus nog Bob Peeters.

Het doelpunt van het jaar -

Bob Peeters

Over het doelpunt van Julien Vercauteren had hij ook nog iets te zeggen: "Het jaar is nog erg jong, maar als dit het doelpunt van het jaar niet wordt, dan weet ik het ook niet meer", aldus een gelukkige coach. Vandaar ook zijn dolle vreugde langs de lijn, meteen na de 3-2.

"De opluchting en ontlading was heel groot als je op zo'n manier beloond wordt voor dag en nacht hard te werken. Ik denk niet dat ik al ooit zo'n spurt heb getrokken", kon er een lachje af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties