Reactie "Wereldgoal of geluk? Pijnlijk is het sowieso" en "Dat zal niet vaak meer gebeuren"

"Wereldgoal of geluk? Pijnlijk is het sowieso" en "Dat zal niet vaak meer gebeuren"
Foto: © photonews

Aan de fans zal het niet gelegen hebben in het Kuipke: de supporters bleven achter hun team staan, dat in de slotminuten wel een geweldig doelpunt moest slikken. "Dat gaat ons niet vaak meer gebeuren."

Coach Jankovic zag het met lede ogen aan hoe zijn team in de slotminuten een wereldgoal moest incasseren: "Was het de bedoeling en een werelddoelpunt, of geluk? Voor ons is het sowieso pijnlijk."

"We kwamen nochtans op voorsprong, maar daarna hadden we een moeilijk kwartier. Ik bracht nog twee nieuwe krachten in na de 2-2 om voor de overwinning te gaan, maar we kregen het deksel op de neus", aldus de oefenmeester van Malinwa.

Manier waarop is pijnlijk

Ook Tim Matthys besefte: "Vooral de manier waarop we verloren is pijnlijk en zuur. Het gaat niet vaak meer gebeuren dat we vanop zo'n plaats op zo'n manier een doelpunt binnen krijgen."

Toch zag ook hij Malinwa helemaal inzakken na de voorsprong: "Geen idee hoe het komt, maar we zakten in. We hebben het nagelaten het te proberen afmaken. En dan kan je tegen een sterk Westerlo in het Kuipke in de problemen komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties