Reactie Routiniers Anderlecht geven toe: "Er is geschreeuwd in de kleedkamer"

Routiniers Anderlecht geven toe: "Er is geschreeuwd in de kleedkamer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden Steven Defour nu niet meteen aan de aftrap verwacht tegen Charleroi. De middenvelder trainde amper één keer deze week. De schrik zat er wel nog wat in, maar Besnik Hasi was blijkbaar bereid het risico te nemen.

Defour was nog steeds wat onzeker. "Ik had wat schrik om in het duel te gaan in het begin", gaf hij toe. Defour ging door zijn enkel en hield daar later nog een spierblessure iets hoger aan over. "Ik had geen pijn en dat is al iets", zei hij.

De wil was er, de kwaliteit niet

Over de match kon hij ook niet tevreden zijn. "We zijn slecht begonnen. In de eerste helft geraakten we niet in ons spel. Tijdens de rust hebben we geroepen in de vestiaire en dat heeft geholpen. We hebben gewonnen, dat is wat we moeten onthouden. En hopelijk maken we progressie."

Olivier Deschacht trad hem daarin bij. "De wil was er deze keer wel, maar de kwaliteit niet. De jonge gasten kunnen moeilijker met de druk om. Het is ook niet altijd makkelijk. We hebben goed gereageerd in de tweede helft, maar die kwaliteit was er inderdaad ook niet altijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties