Reactie Preud'homme dankbaar voor verjaardagsgeschenk: "Maar ondertussen vergaten wij de trekker over te halen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Beveren
| 20 reacties
Preud'homme dankbaar voor verjaardagsgeschenk: "Maar ondertussen vergaten wij de trekker over te halen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won vanavond met 1-2 op het veld van Waasland-Beveren, maar het scoreverloop had er ook anders kunnen uitzien. Al is Michel Preud'homme tevreden met zijn verjaardagsgeschenk. Stijn Vreven daarentegen...

"Club Brugge is goed aan de wedstrijd begonnen", analyseert Michel Preud'homme de blauw-zwarte overwinning. "Maar we slaagden er niet in om het tempo hoog te houden. En dan werd het nog moeilijk."

Zijn spelersgroep schonk de Luikenaar desalniettemin drie punten voor zijn verjaardag. "Het is alleszins beter dan mijn leeftijd. (lacht) Bovendien vond ik het heel positief dat we een pak kansen kregen."

Complimenten, maar geen punten

"Het is weer hetzelfde liedje als altijd", zucht Stijn Vreven. "Complimenten, maar geen punten. Club Brugge was voor de rust de betere ploeg, maar we gaven die doelpunten opnieuw zo gemakkelijk weg."

"Bovendien vergaten we zelf de trekker over te halen", besluit de coach van de Leeuwen. "Het verschil tussen een topclub en een kleiner team als het onze? Efficiëntie is de zones van de waarheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties