KV Mechelen heeft El Messaoudi binnen, maar zoekt nog versterking

KV Mechelen heeft een probleem in de defensie en moet dat oplossen: El Messaoudi alvast binnen

KV Mechelen heeft El Messaoudi binnen, maar zoekt nog versterking
Foto: © photonews

Met Bjelica, Chen en vandaag nog El Messaoudi kwamen er al drie verdedigend ingestelde spelers bij Achter de Kazerne, maar de club verloor ook veel verdedigende kracht de voorbije maanden. En dus moet er nog iets bij om het degradatiespook weg te houden.

Ahmed El Messaoudi tekende vandaag zoals verwacht een contract bij KV Mechelen. Hij wordt er voor anderhalf jaar gehuurd van Lierse, nadat hij het eerste deel van dit seizoen afwerkte bij Standard. Hij ligt ondertussen tot 2019 vast bij de tweedeklasser.

En zo haalt Malinwa een nieuwe versterking. KV Mechelen heeft intrinsiek te veel klasse om in acuut degradatiegevaar te komen. Met Sofiane Hanni hebben ze bovendien een goalgetter en regulator in een persoon. Maar: in de verdediging zijn er wel wat problemen. 

Nóg een verdediger nodig

Vanlerberghe is mogelijk enkele weken buiten strijd, terwijl ook Seth De Witte nog niet meteen terug moet worden verwacht. Bovendien verloor de club met Milos Kosanovic een van dé absolute sterkhouders in Mechelen.

Een extra (centrale) verdediger lijkt dan ook geen overbodige luxe voor Malinwa. In aanvallend opzicht moeten er niet meteen versterkingen worden verwacht. Ook Bjorn Vleminckx - eerder al gelinkt aan Mechelen - lijkt te duur voor de club en de aanval is niet de prioriteit van de ploeg in deze laatste transferweek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties