Nico Mattan is een Kerel, en wel hierom!

Nico Mattan is een Kerel, en wel hierom!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het wielervoorjaar staat voor de deur en wielerminnend Vlaanderen maakt zich op voor opnieuw een prachtig fietsjaar. Een jaargang op de fiets die dit jaar sowieso rood en wit gekleurd zal zijn, bij KVK zal 2016 namelijk in het teken van de fiets staan.

KV Kortrijk houdt in 2016 namelijk een unieke beweegcampagne, die eind februari van start zal gaan met een kick-off. Het project vond met Nico Mattan een ex-wielrenner als peter.

Nico Mattan (winnaar Gent-Wevelgem, 2-voudig winnaar van de proloog in Parijs Nice is Veekaasupporter in hart en nieren), samen met Joseph Allijns (voorzitter van KV Kortrijk) en Barbara Deman (het boegbeeld voor de vrouwelijke fietsers bij KV Kortrijk) trok hij de fiets op voor het project.

De Kerels zullen bovendien ook shirts en shorts verkopen van een wieleruitrusting om het geheel extra in de verf te zetten. Een KVK Fietst Shirt kost 50 euro en de KVK Fietst BIB Short kost 75 euro, samen betaal je 99 euro. Einddoel van de challenge is een uitdaging tot een goed einde brengen, wie weet zelfs de Ventoux beklimmen ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties