Reactie Steun voor Walem: "We kunnen onze coach niets verwijten"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Steun voor Walem: "We kunnen onze coach niets verwijten"
Foto: © SC

KV Kortrijk kon geen punten pakken op het veld van Racing Genk, maar dat zet geen extra druk op de positie van coach Johan Walem. Althans toch niet als het afhangt van Birger Verstraete.

Vooral de gemiste penalty zinderde nog na na afloop van de partij. "Dat is natuurlijk jammer. Normaal zijn strafschoppen iets voor Stijn De Smet, maar hij was net daarvoor vervangen. Op training trapt hij ze allemaal vlot binnen. Echt spijtig. Die penalty was toch iets te zwak getrapt."

Verstraete speelde zelf een prima partij. "Het was niet makkelijk tegen de snelle jongens van Genk. Kebano is echt een goede voetballer. Ik ben keihard blijven werken en heb nu toch goede matchen achter de rug."

Westerlo

Wat hem betreft ligt het probleem van Kortrijk niet bij Johan Walem. "We speelden een goede wedstrijd, we kunnen onze coach niets verwijten. Iedereen heeft hard gewerkt en ook de trainer werkt hard voor de groep."

Zaterdag ontvangt Kortrijk Westerlo. "Dat wordt een hele belangrijke wedstrijd voor ons", weet Verstraete. "Die moeten we winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties