Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

In deze speeldag nam de linkerkolom het op tegen de rechterkolom. Enkel Oostende kon de favorietenrol niet waarmaken in het spektakelstuk tegen Moeskroen. Maar een plek in het Team van de Week halen ze wel binnen.

Doel

Bij Standard was het uiteraard uitkijken naar Victor Valdés. Wel, de nieuwbakken goalie van Standard mag na drie uitstekende reddingen een plek in het Team van de Week van Voetbalkrant.com aan zijn palmares toevoegen. Staat mooi naast die Champions League-trofeeën.

Verdediging

In de verdediging liet Laurens De Bock het Brugse publiek genieten van niet één, maar twee Zidannekes. Tel daarbij defensieve degelijkheid op en je komt aan een verdiende plek in ons Team. Aan de rechterkant trekt Dalsgaard zijn uitstekende vorm door.

Hij versterkte de reeds solide Essevee-defensie en maakt indruk met twee goals en één assist in drie matchen. Nog uit dezelfde stal én scorend: Diallo. Ook scorend, maar een andere stal: Kabasele. Allebei onmisbaar voor hun team.

Middenveld

Even terug naar de stal van Essevee om ook Essikal mee te pikken. De jongeling was de regulator op het middenveld. Daarvoor vinden we een aanvallende weelde. Dejaegere bracht AA Gent haast eigenhandig voorbij Waasland-Beveren.

Refaelov zorgde er met twee knallen dan weer voor dat Club Brugge stevig in het spoor van die Gentenaars blijft. Musona was dé one-man-show tegen Moeskroen. Een goal, assist én een uitgelokte penalty. Ga er maar aan staan. Verder was ook Bailey opnieuw op dreef bij Genk.

Aanval

Als we beginnen met een ex-speler van Barça, dan moeten we haast eindigen met een ex-speler van Real Madrid. De kerk in het midden houden, heet zoiets. Benavente zal vooral tevreden zijn dat hij de punten thuis hield voor Charleroi. De nieuwkomer zorgde voor de winning goal die bij KV Mechelen hard aankwam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties