'Barak' Boussoufa zal snel wedstrijdfit zijn: "Maar hij zal zich moeten voegen"

Redactie
| 1 reacties
'Barak' Boussoufa zal snel wedstrijdfit zijn: "Maar hij zal zich moeten voegen"
Foto: © photonews

Mbark Boussoufa keerde op transfer deadline day plots terug naar het oude nest, maar AA Gent had daar niet de grove middelen voor nodig. Vandaag legde hij zijn medische testen af, die lijken meteen veelbelovend.

Boussoufa maakte ook een tiental jaar geleden al eens het mooie weer bij AA Gent, nu is hij terug. "We hebben het in augustus ook bekeken, maar toen was het financieel niet haalbaar", aldus manager Louwagie bij De Cup Live. "Nu was het wel een opportuniteit." 

Al hoefde Hein Vanhaezebrouck hem niet meteen: "Hein was geen vragende partij, dat klopt. Alles is pas op maandag in een stroomversnelling terechtgekomen. Ook omdat Nicklas Pedersen vertrok naar KV Oostende kregen we die mogelijkheid", geeft Louwagie aan.

Hij heeft de basismogelijkheden -

Michel Louwagie

De medische testen waren alvast veelbelovend: "Hij heeft de basismogelijkheden en is fit. Zijn VO2-maxgehalte was 69, meteen een erg mooi cijfer. Uitstekend. Zijn getraindheid ligt wat lager, nu is het aan de fysical coach om te gaan werken."

Louwagie sprak overigens een aantal keren over 'Barak' Boussoufa in plaats van Mbark, wat in de studio meteen op wat gelach werd onthaald door Maarten Vangramberen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties