Hasi heeft keuze te over: "Sommige spelers zaten met hun hoofd elders"
Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 7 reacties

Anderlechtcoach Besnik Hasi over vormpeil en het belang van concurrentie

Hasi heeft keuze te over: "Sommige spelers zaten met hun hoofd elders"
Foto: © photonews

Op de persconferentie van Anderlecht had Besnik Hasi het vooral over concurrentie en de vorm van zijn spelers. En die vorm zit niet zo ver van die van Gent en Brugge. "We hebben in bepaalde matchen evengoed en zelfs beter gedaan", zei Hasi daarover.

Anderlecht moet zich herpakken, het speelde al beter op KV Mechelen, maar kon niet winnen. De laatste keer dat Anderlecht met overtuigend spel winnend kon afsluiten, was op Club Brugge. Toen ging Paarswit met 1-4 winnen in Jan Breydel. 

Zeker nu Gent en vooral Brugge op niveau zijn, is het tijd dat er terug overtuigend gewonnen wordt zaterdag tegen Zulte Waregem. Op training deze week gaven de spelers alvast het goede signaal. "We zijn niet zo ver van het niveau van de match tegen Brugge." 

Volgens Hasi is het belangrijk dat de spelers de knop konden omdraaien en zich volledig kunnen concentreren op Anderlecht. "Sommigen waren nog met andere dingen bezig (lees transfers). De wil om zich te tonen is er nu wel." 

Tactische concurrentie?

Op de vraag of Hasi bewust de nieuwe spelers direct opstelde om zo te laten voelen dat iedereen moet vechten om zijn plaats, antwoordde Hasi diplomatisch. "Het is belangrijk om iedereen scherp te houden en het zorgt voor evenwicht en vooral meer mogelijkheden binnen het team."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties