Djuricic, de nieuwe chouchou van het Astridpark: "Elke pass is er één vooruit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 23 reacties

Filip Djuricic is een serieuze aanwinst voor Anderlecht

Djuricic, de nieuwe chouchou van het Astridpark: "Elke pass is er één vooruit"
Foto: © photonews

Als neutrale voetballiefhebber moet je wel genieten van Filip Djuricic. Als Anderlecht-supporter zie je hem als toekomstige chouchou en zelfs de meest vijandelijke tegenstander moet ergens toch wel een boon voor zo'n speler hebben.

De man zit nog maar aan 70 procent van zijn fysieke mogelijkheden, maar laat aan de bal dingen zien die 99  procent van de voetballers in ons land niet kunnen. "Die jongen geeft ons iets extra", knikt Besnik Hasi met een lichte glimlach rond de lippen. Ook Hasi is immers fan van de betere voetballer.

"Die jongen groeit naar zijn beste vorm toe. Hij kan nu zestig minuten aan, maar hij loopt slim tussen de lijnen en brengt mentaliteit. We gaan nog mooie momenten met hem beleven. Elke pass is er één vooruit. Hij is technisch heel begaafd en bij balverlies werkt hij heel hard. Maar hij kan die kwaliteit nog geen negentig minuten brengen."

Enkel: hij werkt soms te hard. "Hij moet leren doseren. Net als Büttner. Van een speler die bij Manchester United en Dinamo Moskou speelde, verwacht je wel dat hij zijn match kan indelen", besloot Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties