Reactie Vreven motiveerde zijn spelers wel op héél speciale manier: "Met een routeplanner"

Vreven motiveerde zijn spelers wel op héél speciale manier: "Met een routeplanner"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Vreven had zijn ploeg een uur vanuit de tribune moeten volgen na een incident met de scheidsrechter. We hadden zijn betoog wel eens willen horen als hij verloren had van Anderlecht, maar na de match was hij enkel maar positief, ook voor de scheidsrechter.

Wat een verschil met vorige week! "Het is ongelooflijk, elke week sta ik hier met rode kaken. Verleden week met het schaamrood, vandaag met rode wangen van trots", aldus Vreven. "Wat mijn ploeg vandaag gedaan heeft, is fantastisch. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Ze hebben gevochten voor elke morzel grond."

Het is leuker om tegen Gent en Anderlecht te spelen dan tegen Virton en Tubize

Opmerkelijk, want Vreven had wel wat oplapwerk na de pandoering van vorige week tegen Genk. "Hoe ik hen gemotiveerd heb? Ik heb hen de routeplanner naar Virton en Tubize eens laten zien. Dat is niet zo interessant voor hen. Het is leuker om tegen Gent en Anderlecht te spelen."

"Als we zakken, zal dat voor velen van hen de realiteit zijn, want zij zullen mee zakken. Ik niet! Niet omdat ik niet wil, maar omdat voor mij het verhaal over is als we degraderen", zei Vreven met zijn gekende verbetenheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties