De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord (bis): "Liever 1.000 STVV-fans dan 100 Westerlo-fans, niet?"

Timothy Collard Diederik Geypen
Timothy Collard en Diederik Geypen
| 42 reacties
De fans van Westerlo, OHL en STVV aan het woord (bis): "Liever 1.000 STVV-fans dan 100 Westerlo-fans, niet?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De degradatiestrijd in de Jupiler Pro League was nog niet vaak zó ongelofelijk spannend. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie kunnen met Westerlo, OH Leuven en STVV nog drie teams uit de eerste klasse tuimelen. Wij laten de fans van de drie ploegen aan het woord.

Vandaag leggen we de fans een ietwat lastige vraag voor: “Verwachten jullie dat de tegenstanders van jullie concurrenten cadeautjes zullen uitdelen op de laatste speeldag?"

KVC Westerlo:

“De voorbije weken waren er al enkele opmerkelijke resultaten. OHL won met ruime cijfers van Oostende, terwijl Moeskroen stuntte tegen Anderlecht. Dan stel je je wel wat vragen… Maar oké, je kan alleen maar hopen dat alles correct verloopt. Hopelijk zijn de tegenstanders van onze concurrenten gemotiveerd”, aldus Jimmy Mangelschots van fanclub De Blue Ara’s.

OH Leuven:

"Ik hoop dat Waasland-Beveren er vol voor gaat. Van een eventuele zege van Westerlo hangt immers veel af. De fans van Waasland-Beveren rekenen er wellicht op dat hun club met een goed gevoel aan PO2 kan beginnen”, zegt Vincent Goovaerts van vzw O-Hasj-El.

STVV:

“Ik hoop persoonlijk een beetje op de goodwill van Lokeren. Die mensen zullen volgend jaar toch liever 1.000 STVV-fans in plaats van 100 Westerlo-fans zien komen, niet?”, vraagt Mario Lelièvre van Grankanaria.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties