Moeskroen-voorzitter wikt en weegt woorden niet: "OHL zou zich beter bezighouden met de gokinsinuaties binnen de eigen club"

Redactie
| 49 reacties
Moeskroen-voorzitter wikt en weegt woorden niet: "OHL zou zich beter bezighouden met de gokinsinuaties binnen de eigen club"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven gaat de licentie van Royal Excel Mouscron aanvechten voor het Belgisch Arbitragehof voor de Sport en desnoods voor FIFA. Edward Van Daele is niet opgezet met de actie en verwoord het ook heel hard.

Edward Van Daele kondigde bij het behalen van de licentie al aan dat Royal Excel Mouscron verdere stappen - lees: een klacht indienen - zou ondernemen als er nog een club tegen de Henegouwse kar zou rijden.

"De nieuwe acties van OH Leuven getuigen van weinig respect en fair play", is de voorzitter van les Hurlus hard in Het Laatste Nieuws. "OHL zou zich beter bezighouden met de gokinsinuaties binnen de eigen club in plaats van ons het leven zuur te maken."

Het is niet uitgesloten dat we een schadevergoeding van minstens één miljoen euro zullen eisen

Edward Van Daele

Moeskroen dreigt inkomsten en/of transfers mis te lopen door de nieuwe klacht. "Het is dan ook niet uitgesloten dat we een schadevergoeding van minstens één miljoen euro zullen eisen, maar daar beraden we ons nog over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties