Nieuwe soap met Trossard en Genk? "Wet van '78 is ultieme optie"
Redactie
| 24 reacties

Leandro Trossard lijkt vertrek bij KRC Genk te willen forceren

Nieuwe soap met Trossard en Genk? "Wet van '78 is ultieme optie"
Foto: © photonews

Leandro Trossard deed het de voorbije maanden goed bij OH Leuven, maar in principe keert de aanvaller na het seizoen gewoon terug naar KRC Genk. Al lijkt het een transfer te willen forceren...

Onze redactie liet eerder al weten dat Red Bull Salzburg een bod van één miljoen euro heeft uitgebracht op Leandro Trossard. En het lijkt duidelijk dat de aanvaller zijn zinnen op een vertrek naar Oostenrijk heeft gezet.

"Zo'n bod is niet mis voor een speler die nooit zijn kans heeft gekregen in het eerste elftal", vertelt Josy Comhair in Het Laatste Nieuws. En de makelaar wil gerust de grove middelen inzetten.

Een bod van één miljoen euro is niet mis voor een speler die nooit zijn kans heeft gekregen in het eerste elftal

Josy Comhair

"We hopen dat we een oplossing kunnen vinden. De wet van '78 (waarbij een speler zelf zijn contract afkoopt, nvdr.) is de ultieme optie, maar we hopen dat het zover niet hoeft te komen."

Soap 2.0

Op die manier lijkt er zich opnieuw een soap te gaan afspelen rond Trossard. De aanvaller probeerde in de winterstop nog een terugkeer naar de Cristal Arena te forceren door een ziektebriefje naar OHL te sturen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties