"Het gaat nipt worden, maar we kunnen Antwerp aan"

Redactie
| 0 reacties
"Het gaat nipt worden, maar we kunnen Antwerp aan"

Union ontvangt Antwerp op de voorlaatste speeldag van de Proximus League. Union kan zijn gewilde ticket voor de top acht bemachtigen en Antwerp kan vandaag zijn titelfeest vieren, afhankelijk van het resultaat van Eupen. Een supporter voorspelt het matchverloop.

"Het enige verschil tussen Union en Antwerp is het stamnummer", aldus de heer Davignon - levenslang supporter van Union.

Hij sprak vervolgens over de relatie tussen de beste supporters van tweede klasse in België. "Er is geen probleem met de Antwerp-supporters. Ik heb vaker de gelegenheid gekregen om met hen om te gaan en werd altijd goed onthaald, zelfs toen we 0-2 van hen hadden gewonnen. Het zijn goede mensen, ze spreken goed Frans en begrijpen het volk van Brussel."

We kunnnen winnen van Deinze volgende week en we gaan winnen van Deinze

-Meneer Davignon

"Het zal een zware match worden tegen Antwerp. In de tribune zal het uiteindelijk braaf blijven, maar op het veld zal dat een ander verhaal zijn."

"We zijn in staat Antwerp te verslaan. Maar een 0-0 gelijkspel zou ik goed vinden. We kunnen volgende week op Deinze winnen en dat gaan we ook gewoon doen", concludeert hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties