Hoe staat het met het huiswerk van Antwerp? Wel, nog één absolute leemte moet worden opgevuld

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 39 reacties
Hoe staat het met het huiswerk van Antwerp? Wel, nog één absolute leemte moet worden opgevuld
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp FC stond afgelopen woensdag voor een eerste grote test tegen KV Oostende. Fred Vanderbiest kreeg meteen een beeld van zijn groep. Ondertussen is het heel duidelijk dat er op één positie nog broodnodige versterking moet komen.

Eerst dit: ook de wedstrijd tegen KV Oostende (2-3-overwinning voor de Kustboys, nvdr.) heeft bewezen dat Antwerp FC dé gedoodverfde titelkandidaat is in het vernieuwde 1B.

Enig probleem: na oefenwedstrijden tegen Rochus Deurne, Antonia FC en KFC Brasschaat was het lastig om een eerste balans te maken. Wat hebben we geleerd na die wedstrijd tegen Oostende?

We zagen enkele mooie combinaties uit Antwerpse hoek én de aanvallen werden bij momenten mooi in elkaar geknutseld. Enig probleem: er staat geen spits die opduikt en simpelweg scoort.

We willen William Owusu niet afbreken, maar hij zal niet voor het verschil zorgen. Cédric Fauré was nergens tijdens de voorbereiding, terwijl Mathieu Cornet in Nederland zijn eigen ruiten (vechtincident, nvdr.) heeft ingegooid.

Er zal de komende dagen wel nog één ander bewegen

Fred Vanderbiest

"Het klopt dat een spits nodig is", bevestigt ook Fred Vanderbiest. "Maar er zal de komende dagen wel nog één en ander bewegen. Het bestuur heeft al schitterend werk geleverd. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties