'Club Brugge heeft doelman uit Jupiler Pro League op het oog'

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 10 reacties
'Club Brugge heeft doelman uit Jupiler Pro League op het oog'
Foto: © photonews

Club Brugge is nog op zoek naar een extra doelman voor volgend seizoen. De landskampioen zou momenteel aan het onderhandelen zijn met KV Kortrijk-doelman Darren Keet. Dat heeft de zaakwaarnemer van de Zuid-Afrikaanse goalie bevestigd.

"Momenteel is hij bij het Zuid-Afrikaanse Wits aan het trainen", zegt makelaar Shawn Bester in Kick Off. "Hij kan daar een contract tekenen. Maar behalve onderhandelingen met Wits, zijn er ook besprekingen met Club Brugge aan de gang. Die onderhandelingen zullen in principe vandaag afgerond worden."

Contractverlenging geweigerd

Keet is sinds 2011 aan de slag bij de West-Vlaamse eersteklasser, maar de doelman heeft zijn contract in het Guldensporenstadion niet verlengd. "Kortrijk bood Darren een contractverlenging van twee seizoenen aan. Maar als Darren in België blijft voetballen, dan wil hij hogerop."

"Er zijn niet echt veel mogelijkheden voor hem, behalve Club Brugge dan. Darren wil niet in Europa blijven om in Europa te zijn", stelt Bester. "Hij wil ergens spelen waar hij van het spelletje kan genieten. Hij is vijf jaar bij Kortrijk, Darren wil gerust van club veranderen, want hij kan niet voor altijd bij één club blijven", stelt zijn zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties