Reactie Westerlo reageert zoals het hoort: "Was dit de ploeg die ten dode was opgeschreven? Niet gezien!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Westerlo
| 2 reacties
Westerlo reageert zoals het hoort: "Was dit de ploeg die ten dode was opgeschreven? Niet gezien!"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo werd in bijna elke pronostiek voor het seizoen als mogelijke degradant gezet. Zondag bewezen ze ons - en anderen - hun ongelijk. Als ze dit niveau een heel seizoen kunnen aanhouden, gaat dit geen vogel voor de kat worden.

Kapitein Benji De Ceulaer lachte wel een beetje in zijn vuistje. "Ik ben heel fier op onze ploeg. Als we de media zo wat volgen, worden we door iedereen al ten dode opgeschreven, maar dat heb ik vandaag niet gezien", aldus de aanvaller. "We hebben een heel goeie match gespeeld. Misschien wat ontgoocheld door het resultaat."

Lang zag het er immers naar uit dat Westerlo de drie punten ging thuis houden, maar ze misten de kansen op de 3-1, onder andere De Ceulaer zelf. "Ik kan veel excuses zoeken, maar dit kan gebeuren. Ik viseerde de verste hoek en de bal ging ernaast. Dat kan gebeuren."

Die twee vooraan zijn echt een kwaliteitsinjectie

Benji De Ceulaer

Na het vertrek van Gounongbe was de vraag wie de goals ging maken bij Westerlo. Wel, die vraag beantwoordde zichzelf. Nieuwkomers Ganvoula en Alcolatse maakten onmiddelijk indruk. "Het is duidelijk dat we een kwaliteitsinjectie hebben gekregen vooraan. Ik ben heel blij dat ze dat ook direct lieten zien. En de samenwerking loopt al goed. Het belangrijkste is echter dat iedereen voor iedereen werkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties