Analisten zien stoel Ferrera al wankelen: "Waar rook is, is vuur"

Redactie
| 38 reacties
Analisten zien stoel Ferrera al wankelen: "Waar rook is, is vuur"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yannick Ferrera staat meteen onder druk bij Standard. Verlies in de Supercup, geen winst in Westerlo en vooral: geen goed voetbal. "Het moet gewoon beter", beseffen de analisten. Wankelt de stoel?

Johan Boskamp had het al scherp gezet: "Twee matchen na elkaar verliezen en Ferrera hangt na deze slechte Supercup." Een week later is het eerste puntenverlies in de competitie een feit. Kan Ferrera lang aanblijven als coach van Standard?

"Ik denk niet dat Ferrera nog veel respijt gaat krijgen. Er zijn geruchten over Wilmots. Dat die de kop zijn ingedrukt? Waar rook is, is vuur. Als Standard niet een paar matchen na elkaar gaat winnen, dan zie ik het einde voor speeldag 10 voor Ferrera", klinkt het bij Herman Brusselmans in Stadion.

"Het moet gewoon beter met dit Standard", beseft ook Jan Ceulemans. "Je moet de fans tevreden kunnen stellen met kansen, overwinningen en doelpunten. Dat zien we momenteel niet." Ferrera staat meteen onder druk en besefte dat na de match zelf ook: "Iedereeen zal eens in de spiegel moeten kijken, ook ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties