Reactie Preud'homme maakt zich zorgen: "Het licht ging uit en een gebrek aan passie"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 16 reacties
Preud'homme maakt zich zorgen: "Het licht ging uit en een gebrek aan passie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie nederlagen in amper zes competitiewedstrijden tijd, dat is te veel. Michel Preud'homme ergerde zich vrijdagavond mateloos aan de prestatie van Club Brugge. Na afloop van de wedstrijd zocht de oefenmeester van de Bruggelingen naar redenen de nieuwe nederlaag.

“De eerste helft was best nog oké”, stak Preud’homme van wal op de persconferentie na de match. “Maar we hebben nagelaten van te scoren en in de tweede helft liet ons spel te wensen over.”

“Als je zelf niet scoort en het licht gaat uit in de verdediging, tja… Dan verlies je, hé. Hoe het komt dat het licht uitging? Goh, er zijn verdedigende trainingen en afspraken die je maakt in aanloop naar een wedstrijd”, wees de coach van Club met de vinger naar zijn defensie.

"Een gebrek aan passie? Dat is één van de zaken"

Michel Preud'homme

Preud’homme ergerde zich al heel vroeg in de wedstrijd, en het werd er na verloop van tijd niet beter op. “Aan wat ik me precies geërgerd heb? Dat zal ik voor mijn spelers houden. Een gebrek aan passie? Dat is één van de zaken waar ik me aan ergerde, ja.”

“Deze slechte periode baart me meer zorgen dan de mindere start van vorig jaar. Het zijn zo goed als allemaal dezelfde spelers. We weten dat die jongens het kunnen, hé. Ze werden kampioen, en een groot deel onder hen maakte deel uit van de ploeg die een succesvolle Europese campagne realiseerde en de beker won”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties