Degryse onder de indruk van Stanciu: "De enige vraag die ik me stel, is hoelang Anderlecht hem kan houden"

Redactie
| 38 reacties
Degryse onder de indruk van Stanciu: "De enige vraag die ik me stel, is hoelang Anderlecht hem kan houden"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de interlandbreak was het tijdens het voorbije weekend voor heel wat spelers tijd om hun debuut in de Jupiler Pro League te maken. Verschillende jongens vielen op, maar er werd maar naar één man met argusogen gekeken: Nicolae Stanciu.

Anderlecht legde zomaar even 9,8 miljoen euro op tafel voor de Roemeen, die zelf meteen een goede prestatie afleverde. “Ik kan niet anders dan vol lof zijn. Op één match heeft Stanciu meteen getoond dat hij méér heeft dan een ander”, zegt Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb een elegante regisseur aan het werk gezien, een échte Anderlechtspeler die heel snel tot publiekslieveling zal uitgroeien. Hij heeft namelijk die extra klasse waarvoor Anderlechtsupporters zo gevoelig zijn.”

"Stanciu heeft genoeg aan één uitstekend jaar om een transfer af te dwingen"

Marc Degryse

De medaille heeft natuurlijk ook een keerzijde… “Als, zoals ik verwacht, Stanciu uitgroeit tot een smaakmaker, is de enige vraag die ik mij stel hoelang Anderlecht hem zal kunnen houden", meent Degryse.

“Als ik zie wie de voorbije jaren al allemaal vertrokken is uit België en wat ze daarvoor moesten presteren, dan heeft Stanciu volgens mij zeker genoeg aan één uitstekend jaar om een transfer af te dwingen.”

Kan Anderlecht Stanciu langer dan één jaar houden?

44%
49%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties