Reactie Ferrera in Astridpark naar tribune: "Anderlecht speelde zelf door"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 44 reacties
Ferrera in Astridpark naar tribune: "Anderlecht speelde zelf door"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera heeft niet echt kunnen genieten van de topwedstrijd in het Astridpark. De coach van OH Leuven werd halfweg de eerste helft naar de tribune gestuurd omwille van een dispuut met de scheidsrechter.

Het was even schrikken toen de wedstrijd werd stilgelegd omdat scheidsrechter Wim Smet naar de kant liep. Daar was er iets gebeurt, maar niemand die echt goed wist wat. Tot de assistent van Leuven ineens stond te coachen en duidelijk werd dat Ferrera naar de tribune was gestuurd.

Achteraf reageerde hij furieus. "De scheidsrechter floot met twee maten en gewichten. Als zij de bal hadden, liet hij het spel steeds doorgaan. Als wij in balbezit waren, legde hij het spel voor het minste stil. Anderlecht speelde zelf door toen er een speler van hen geblesseerd op de grond lag", aldus Ferrera.

En na Peter Maes afgelopen weekend was het nu de beurt aan Ferrera om de scheidsrechter helemaal onder de grond te stoppen. "Het is altijd wel iets met die refs, of het nu in eerste of tweede klasse is. Ze doen maar op..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties