Coach Dury zet Mbaye Leye uit de wind: "We zijn Barcelona of Real Madrid niet"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 3 reacties

Francky Dury wil blijven werken met Zulte Waregem en wil geen kritiek op spelers

Coach Dury zet Mbaye Leye uit de wind: "We zijn Barcelona of Real Madrid niet"
Foto: © photonews

Zulte Waregem trekt als leider naar STVV. Opvallend was de manier waarop enkele supporters van Essevee afgelopen weekend hun kapitein uitfloten na een gemiste actie. Coach Dury was een klein beetje boos, tijd om een en ander recht te zetten deze week.

Het waren enkelingen die plots Mbaye Leye uitjouwden na een gemiste actie, maar Francky Dury had het meteen gehoord en reageerde naar de fans. "Ik dacht dat niemand het zou gezien hebben, maar ik heb inderdaad even gereageerd", klonk het bij de oefenmeester.

Die was dan ook niet blij met de reactie van de fans: "Het is niet mooi van die fans, nouja fans, mensen dat ze onze kapitein uitfloten. Ik kan er niet goed tegen dat ze dat doen. Dat ze roepen op mij? Ik draag de verantwoordelijkheid als het foutloopt."

Ik draag de verantwoordelijkheid als het misloopt

"Maar roepen op 1 speler? Neen, wij zijn niet Barcelona of Real Madrid, wij zijn Zulte Waregem. Wij moeten hard werken voor succes. Ik neem het voor Leye op, dan roepen ze beter op mij. Mijn rug is al wat breder."

De trouwe fans die vanavond mee naar Stayen trekken staan alvast als 1 man achter hun kapitein, die hun steun ook wel voelt. Zaterdag speelt Zulte Waregem dan weer tegen Club Brugge en ook dan is het aan de supporters om als 1 man achter alleman te staan, klinkt het in de wandelgangen van het Regenboogstadion. Ook onder de fans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties