Onze mening: Reviewcommissie zal overuren moeten maken, minstens 10(!) fases in aanmerking
Redactie
| 43 reacties

Deze spelers mogen wel eens naar Brussel komen voor de Reviewcommissie: Cuevas, Vormer, Leye, Rabiu, Diedhiou (2x!), ...

Onze mening: Reviewcommissie zal overuren moeten maken, minstens 10(!) fases in aanmerking
Foto: © photonews

De Reviewcommissie komt vandaag waarschijnlijk samen voor speeldagen 12 en 13 in de Jupiler Pro League. We zijn benieuwd wie ze gaan oproepen, maar wij zagen wel een aantal fasen die onder de loep kunnen worden genomen.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie kunnen worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Ook deze week zagen we weer een en ander passeren, de Reviewcommissie zal dus zijn werk hebben bij het nakijken.

Cuevas en Lepoint

Het begon al tijdens de midweek in #STVZWA. Cuevas ging na een fluitsignaal nog vol door op de hiel van Cordaro. Lepoint legde dan weer eens een handje in het gezicht van Cuevas.

Samatta

De grootste gek van de week werd in Charleroi gevonden: Samatta ging met een sprongetje door op de voet van Diandy. Altijd rood, of toch niet?

Diedhiou (twee keer)

Dan is er ook nog Diedhiou, die het wel erg bont maakte. In #WBERMP pakte hij uit met een vliegende tackle op Demir, drie dagen later sloeg hij bewust in het gezicht van Mercier. Minstens 1x goed genog voor de Reviewcommissie denken we dan?

Neto

Neto kwam met een slag in het gezicht van Laifis af tijdens de topper op donderdag. Ook niet te versmaden.

Rabiu

Volgens de plaatselijke pers in Mechelen was geel voldoende voor Rabiu, maar de manier waarop hij invloog? In Mechelen krijgen ze daar vaak wél een rode kaart voor. Iedereen gelijk voor de wet ...

Raman

Ex-Buffalo Benito Raman duwde dan weer Capon bijna plompverloren de tribunes in. Gemene overtredingen als die moeten er echt uit op de Belgische velden, want dat is gevaarlijk.

Gebikkel in de topper

En dan was er nog flink wat gebikkel in de topper tussen Club Brugge en Zulte Waregem. Mbaye Leye tekende voor een beweging naar Simons, Vormer trapte de achillespees van Cordaro in twee en Vanaken had 90 minuten lang van wapperende handen in de gezichten van concurrenten.

Wie zou u oproepen?

9%
25%
15%
12%
31%
22%
72%
15%
28%
31%
5%
6%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties