Wat als... de match zou eindigen bij de rust? Anderlecht in degradatienood en...
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties

Even alles op z'n kop, hoe ziet het klassement eruit als we enkel de eerste helft meerekenen

Wat als... de match zou eindigen bij de rust? Anderlecht in degradatienood en...

Het klassement van de Jupiler Pro League na veertien speeldagen is bij iedereen gekend. Zulte Waregem staat aan kop, voor Westerlo ziet het er helemaal onderin minder plezant uit. Maar wat als... de matchen eindigen op minuut 45?

Aan de rust dus, wel dan krijg je een compleet ander klassement. Westerlo zit plots niet meer in de gevarenzone en we krijgen een echte aardverschuiving op zowat elke plaats in het klassement. We halen er de meest opvallende uit.

Anderlecht slecht uit startblokken

Paarswit ziet er alvast niet goed uit in dit klassement. Amper één overwinning zou het halen mocht de scheidsrechter steevast na minuut 45 iedereen huiswaarts sturen. Anderlecht start dus barslecht en moet vaak in de tweede helft het één en ander gaan rechtzetten.

Ook KAA Gent en Racing Genk hebben er een handje van om aan het einde van de partij nog snel wat goals te scoren. Zij staan bij de rust op plekken tien en dertien.

KVK kampioen van de goeie start

Kortrijk begint dan weer veruit het best aan een wedstrijd. De Kerels stonden nog nooit op achterstand bij de rust. Ook Zulte Waregem en Club Brugge vinden we bovenaan op een gedeelde tweede plaats. De slechtste ploeg in de eerste helft is duidelijk Eupen. Nu al het 'kleine Anderlecht?'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties