Reactie De Sutter beseft: "Op mijn leeftijd is dat niet ideaal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 9 reacties
De Sutter beseft: "Op mijn leeftijd is dat niet ideaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden te doen met Tom De Sutter tijdens Lokeren-Gent. Hij begon op de bank, moest vroeg invallen en stond vervolgens op een eiland. Geen leuke avond voor de spits.

De Sutter begon, uit voorzorg, niet aan de wedstrijd, maar moest er koud in toen De Ridder uitviel. Niet ideaal uiteraard. "Ik heb twee keer op en af kunnen lopen, maar op mijn leeftijd heb je wel wat meer tijd nodig om warm te lopen", aldus de spits.

Vanop zijn eiland werd het een frustrerende partij. "Er kwam weinig aansluiting van de rest, maar zulke wedstrijden heb je een paar keer in een seizoen. Dat er weinig kansen kwamen? We beginnen altijd heel ver van doel, hé."

Toch ontgoocheld, maar nu focussen we op de competitie

Te zwaar leek men niet te tillen aan de nederlaag. "Toch zijn we ontgoocheld, maar nu kan de focus volledig op de competitie. Maar we hadden meer vertrouwen kunnen putten als we hier een goed resultaat hadden neergezet."

"We moeten naar het klassement en het rendement kijken." Hij kan wel tevreden zijn over de verdedigende prestatie. "We gaven weinig weg en stonden zoals altijd goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties