Obradovic weet wie te bedanken: "Frutos is heel belangrijk voor mij"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kortrijk
| 20 reacties

Na zijn doelpunt ging Obradovic opvallend in de armen van Nicolas Frutos vieren

Obradovic weet wie te bedanken: "Frutos is heel belangrijk voor mij"

Sinds zondagnamiddag is de nul in het kolommetje goals achter de naam van Ivan Obradovic ook weg. De Serviër kende moeilijke momenten, maar moest wel één man bedanken. Nicolas Frutos heeft hem immers heel veel hulp geboden.

De Servische linksback maakte de match helemaal dood met zijn eerste goal van het seizoen. Maar opvallend: na zijn doelpunt zette hij een spurt in richting... Nicolas Frutos. Hij sprong hem in de armen en knuffelde hem haast dood, terwijl René Weiler het met een handje moest doen.

Ivan Obradovic zorgde voor zekerheid.

Frutos heeft me gezegd dat Kaminski vaak niet bij de eerste paal staat

"Nicolas is iemand die heel belangrijk is voor mij. Ik heb verschillende weken individueel met hem gewerkt. En hij heeft me geholpen om met mijn situatie om te gaan. Voor de match heeft hij me ook gezegd dat Kaminski vaak niet bij zijn eerste paal staat bij voorzetten. En daar heb ik van geprofiteerd", aldus Obradovic.

Een dikke knuffel voor Frutos, een handje voor Weiler.

Maar voor hetzelfde geld was Obradovic de schlemiel geweest na zijn handspel bij de penaltyfase. "Het was een domme reflex. Ik ben heel blij dat Frank die penalty stopte. Voor mezelf, maar ook voor hem. Het is één van mijn beste vrienden en ik deel de kamer met hem bij verplaatsingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties