Boskamp met kritiek op MPH: "Ben daar geen fan van", maar beseft: "Hij is zo snel op zijn pik getrapt, niet meer normaal"

Redactie
| 17 reacties
Boskamp met kritiek op MPH: "Ben daar geen fan van", maar beseft: "Hij is zo snel op zijn pik getrapt, niet meer normaal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In aanloop naar de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge had Michel Preud'homme zich erg kritisch uitgelaten richting de pers. "Vanwaar al dat venijn?", aldus de oefenmeester. Johan Boskamp prikt nu terug.

De analisten in Stadion probeerden eerst en vooral de rotatiepolitiek van Anderlecht en Club Brugge te doorgronden. "Achteraf gezien is het makkelijk praten, maar een slecht resultaat in Europa weegt door op een groep", gaf Gilles De Bilde duidelijk aan.

Hoe meer je gaat ouwehoeren, hoe geprikkelder MPH wordt

En ook Johan Boskamp is geen fan van roteren: "Neen, maar er was nu wel niets meer mogelijk voor Club Brugge in de Champions League. Dan kan het misschien wel, al is rusten soms waardelozer dan gewoon spelen en in het ritme blijven."

De kritiek op de pers en het prikkelbare karakter van MPH? Daar moet Bossie hartelijk om lachen. "Hij is zo snel op zijn pik getrapt, dat is niet meer normaal. Wat je ook zegt, of hoe meer je gaat ouwehoeren, hoe geprikkelder hij wordt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties