Pluim voor de fans: "Of ze nu met 2000 of 10.000 zijn? Ik geef alles en we hebben ze nodig" voor kapitein met doel: "Wil een collectieve prijs met dit team"

Redactie
| 0 reacties
Pluim voor de fans: "Of ze nu met 2000 of 10.000 zijn? Ik geef alles en we hebben ze nodig" voor kapitein met doel: "Wil een collectieve prijs met dit team"
Foto: © photonews

Pakt Zulte Waregem in het seizoen 2016-2017 een prijs? Het team staat nog steeds aan de leiding in eerste klasse én zit in de halve finales van de Beker van België tegen Eupen. Er is dus nog veel mogelijk. En ook de supporters kunnen een rol spelen.

In de kwartfinales tegen STVV waren ze met net geen 3000, maar ze maakten wel kabaal voor 10.000 en de sfeer zat meer dan goed in het Regenboogstadion. Anders dan tijdens de wedstrijd tegen Waasland-Beveren enkele weken terug, toen er ook wat boegeroep was.

Mbaye Leye werd toen ook een paar keer door de mangel gehaald, maar hij diende de criticasters nu met een knap doelpunt en erg sterke partij van antwoord op het veld. Een ongebreidelde werkkracht die de spits van Essevee ook typeert. “Of ze nu met 2000 of 10000 zijn? Ik geef me altijd 100%.”

“We zijn aan een wonderbaarlijk seizoen bezig, dat mag niemand vergeten. We blijven Essevee en dus hebben we iedereen nodig op de weg naar successen. Ook de fans", is de spits erg duidelijk. "De Beker? Het is de kortste én belangrijkste weg naar Europa, want je kan rechtstreeks naar de poulefase. Ik wil een trofee met Essevee."

"Ik won de Beker al eens met Gent en Standard, maar wil ook een collectieve prijs pakken met Zulte Waregem. We gaan er in ieder geval alles aan doen de komende weken en maanden om zover mogelijk te raken." Francky Dury van zijn kant was dan weer duidelijk: "Een bekerfinale spelen? Daar doe ik het niet voor, je moet ze winnen. Anders heb je er niet veel aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties