Uitgestelde wedstrijd van Genk in Beveren wordt pas in februari afgewerkt

Redactie
| 6 reacties
Uitgestelde wedstrijd van Genk in Beveren wordt pas in februari afgewerkt
Foto: © SC

De uitgestelde competitiewedstrijd tussen Waasland-Beveren en Racing Genk van de 18de speeldag zal gespeeld worden op dinsdag 7 februari. De wedstrijd werd afgelast omdat het Europa League duel van Genk in Sassuolo werd uitgesteld.

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Racing Genk was voorzien op zondag 11 december, maar kon niet doorgaan doordat het Europa League-duel van Racing Genk op bezoek bij Sassuolo eerder op de week een dag was uitgesteld door dichte mist. De Limburgers werkten hun Europese partij uiteindelijk op vrijdag af, waardoor ze niet de door de clubs overeengekomen twee volle dagen rust zouden hebben tussen twee wedstrijden.

Het was niet mogelijk om de match bij Waasland-Beveren een dag later te laten plaatsvinden, omdat Genk op woensdag het bekerduel met Charleroi moest afwerken. De wedstrijd wordt dan maar op dinsdag 7 februari (20u30) afgewerkt. Dat meldde Nils Van Brantegem, de kalendermanager van de Pro League. Verder gaf hij nog mee dat de kalender van de play-offs zal bekendgemaakt worden op maandag 13 maart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties